Οινοπνευματώδη Κάντας υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Στην επιχείρησή μας "Κάντας Σπυρίδων" αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες all-inclusive, εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ καθώς και τουριστικά καταστήματα με οινοπνευματώδη ποτά, λικέρ και σιρόπια. Τα προϊόντα μας διαθέτουν άριστη ποιότητα και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ως επιχείρηση συνεργαζόμαστε για περισσότερα από 15 χρόνια με την ποτοποιία Αγουρίδη, προκειμένου να σας παρέχουμε τα καλύτερα και ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς.

Οινοπνευματώδη Ποτά

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας επιλέγοντας από μια πολύ μεγάλη ποικιλία οινοπνευματωδών ποτών. Όλα τα ποτά που εμπορευόμαστε είναι αρίστης ποιότητας και υπάρχουν σε μεγάλο απόθεμα.

Λικέρ

Επιλέξτε τα λικέρ που επιθυμείτε μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Όλα τα λικέρ που εμπορευόμαστε παράγονται από αγνά φρέσκα φρούτα και έχουν πλούσια φρουτώδη γεύση.

Σιρόπια

Εφοδιαστείτε με τα κατάλληλα σιρόπια για την επιχείρησή σας, επιλέγοντας από μια πλούσια συλλογή από διάφορα φρούτα και καρπούς.

Μελλοντικές επεκτάσεις

Στο άμεσο μέλλον η επιχείρησή μας θα επεκταθεί και στην εμπορεία επιπλέον προϊόντων πέραν αυτών που ήδη εμπορευόμαστε, προκειμένου να ικναοποιήσει στο έπακρο τις απαιτήσεις των πελατών μας για τον αρτιότερο και ποιοτικότερο εφοδιασμό της επιχείρησής τους. Τα νέα προϊόντα είναι τα παρακάτω:

  • οίνος
  • ζύθος
  • ανθρακούχα ποτά
  • χυμοί