Οινοπνευματώδη Κάντας η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Η επιχείρησή μας "Κάντας Σπυρίδων" δραστηριοποιείται από το 1998 μέχρι και σήμερα στην εμπορεία και πώληση οινοπνευματωδών ποτών , λικέρ και σιροπιών. Με έδρα τα Μπαστάτικα Λευκίμμης, στην Κέρκυρα, συνεργαζόμαστε και εξυπηρετούμε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες all-inclusive, εστιατόρια, μπαρ, σούπερ μάρκετ καθώς και τουριστικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε είναι αρίστης ποιότητας και στις πλεόν ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ οι συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Αυτός είναι και ο λόγος που η επιχείρησή μας αναπτύσσεται συνεχώς και βελτιώνει τις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες μας. Στα πλαίσια της ανάπτυξης της επιχείρησής μας και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, το 2014 μεταφέραμε την επιχείρησή μας σε νέο ιδιόκτητο χώρο δύο στρεμμάτων ο οποίος διαθέτει καινούριες κτιριακές εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Μελετώντας συνεχώς τις εξελίξεις της εποχής και στην προσπάθειά μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε ως στόχο στο άμεσο μέλλον να επεκταθούμε και στο εμπόριο οίνου, ζύθου, ανθρακούχων ποτών, φρουτοχυμών καθώς και στην τυποποίηση και πώληση ελαιολάδου.